Wat gaan wij doen?

Planning en realisatie

Op dit moment is Boskalis voor het gehele traject een definitief ontwerp aan het maken. Medio 2017 start Boskalis met het uitvoeren van diverse werkzaamheden gelegen in de eerste fase van het werk. De eerste fase behelst alle werkzaamheden vanaf de (toekomstige) rotonde aan de Bredaseweg tot en met de (toekomstige) rotonde Alphenseweg.

Bewonersbrief planning voorbereidende werkzaamheden Kunstwerk BelsLijntje

Boskalis Nederland is namens de Provincie Noord-Brabant aangetrokken om de Randweg Baarle te realiseren. Onderdeel van de Omlegging Baarle is de realisatie van kunstwerk (viaduct) Belslijntje.

download de brief

Bewonersbrief planning realisatie Rotonde Alphenseweg

Boskalis Nederland is namens de Provincie Noord-Brabant aangetrokken om de Randweg Baarle te realiseren. Onderdeel van de Omlegging Baarle is de realisatie van rotonde Alphenseweg. Voor het veilig realiseren van de rotonde voor zowel de weggebruikers als de aannemer wordt er een bypass gerealiseerd.

download de brief

Rotonde Bredaseweg Baarle Nassau

Met de aanleg van de rotonde aan de Bredaseweg is het project omlegging Baarle qua realisatie van de wegen en kunstwerken definitief van start gegaan.

download de brief

Afsluiting N639

Boskalis Nederland is namens de Provincie Noord-Brabant aangetrokken om de randweg Baarle aan te gaan leggen. Over een aantal weken vinden er weekendwerkzaamheden en een afsluiting plaats. Middels deze brief wil ik u daarvan op de hoogte brengen.

download de brief

Blijf op de hoogte

download de app in de App store of in de Playstore